SKANDAL U ŠAPCU: Navijači iskopali raku na centru i zapretili!

"Druga liga ili ovo" pisalo je na krstu koji su navijači nižerazredne šabačke Mačve stavili pored iskopanog grobnog mesta

  • 0

Koliko još moramo da trpimo "teror" pojedinih navijačkih grupa? Odavno smo taoci male grupe ljudi koji se "kriju" iza kluba za koji navijaju, a, iako ne mnogo maštoviti, navijači nižerazredne Mačve iz Šapca napravili su pravi skandal iskopavši raku na centru terena u gradu na Savi.

Oni su jasno zapretili igračima da će ukoliko ne obezbede plasman u Drugu ligu završiti u raki! Pored rupe stavili su i krst na kojem je pisalo:

- Druga liga ili ovo.

Prema rečima sekretara kluba Zorana Jovanovića, poruka nije poslata na pravu adresu, jer i uprava pokušava da pošalje sličnu poruku Fudbalskom savezu Srbije.

- Mi godinama pokušavamo da prođemo u viši rang takmičenja, uvek smo među prve tri ekipe, ali u finišu prvenstva dešava se svašta. Nažalost, to je pogubno za Mačvu koja igra pošten fudbal i godinama u poslednje dve utakmice gubimo mesto u višem rangu. Skretali smo pažnju na probleme u ovom rangu, ali očigledno nikome nije stalo da ih reši - rekao je Jovanović za agenciju Beta.

Ovo nije prvi slučaj kopanja grobnih mesta na našim stadionima, pošto su sličnu, morbidnu, stvar uradili i navijači niškog Radničkog.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA