DAUDA: Bivši kapiten Partizana me savetovao da dođem u Zvezdu

"Nenad Đorđević je bio moj saigrač i, kada sam mu rekao da imam poziv Zvezde, nije baš bio srećan, ali me je savetovao da dođem", rekao je Abiola za "Mocartsport"

  • 0

Fudbaler  Crvene zvezde  Abiola Dauda otkrio je da je u Zvezdu došao na preporuku bivšeg igrača i kapitena Partizana Nenada Đorđevića, sa kojim je igrao u Švedskoj. Dauda je na prethodnim mečevima pokazao da je pun pogodak sportskog direktora Zorana Stojadinovića. Na odigranih 415 minuta zabeležio je tri asistencije i tri gola.

- Nenad Đorđević je bio moj saigrač. Kada sam mu rekao da verovatno idem u Crvenu zvezdu, usledila je Đoletova spontana reakcija: "Uh, pa ja njih ne volim". On je bio član Partizana i razumljivo mi je sve to - kaže Dauda za "Naše novine".

- Međutim, kao veliki profesionalac, Đorđević mi je vrlo brzo ispričao objektivnu priču. Rekao mi je da je to veliki klub, bivši osvajač Lige šampiona i da ću u Beogradu imati veliku šansu da napravim nešto veliko. Beograd je vrlo živ. Ni nalik na ono što sam video u Švedskoj. Nerviram se samo kada uletim u saobraćajnu gužvu, pošto sam pre nekoliko dana uzeo automobil iz rentakara.

- Razumem da su na raspoloženje okoline uticali moji golovi u dresu Crvene zvezde. Međutim, deluje mi da me ljudi i saigrači mnogo vole. Posebno komšiluk u ulici blizu našeg stadiona (Vojvode Stepe, prim. aut.). Stalno me pitaju kako sam i da li mi nešto treba. Saigrači su, takođe, sjajni. Stalno mi pričaju gde se nalazi pešačka zona, gde su tržni centri - rekao je Dauda.

(Telegraf.rs/Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA