Deko dopingovan!

Bivši igrač Portoa, Barselone i Čelsija, sada u Fluminenseu, pao na testu na furosemid 30. marta, tuži farmaceutsku kuću jer tvrdi da je zabranjenu supstancu uneo kroz vitaminski suplement

  • 0

Poznati  fudbaler Deko, sada član Fluminenseabio je pozitivan na doping testu posle prvenstvenog meča brazilskog šampionata protiv Boaviste, prenose lokalni mediji.

Bivši vezista Portoa, Barselone i Čelsija je 30. marta bio pozitivan na furosemid i zbog toga neće igrati utakmicu Kopa Libertadores protiv Emeleka u Ekvadoru. Deko veruje da je nedozvoljeno stimulativno sredstvo u organizam uneo kroz vitamine, koje je kupio u apoteci.

Brazilski mediji prenose da je Deko već angažovao advokata da tuži farmaceutsku kuću koja je navodno ilegalno stavila nedozvoljena sredstva u vitaminske suplemente.

Pre samo dve nedelje utvrđeno je da je igrač Vasko da Game Karlos Alberto bio dopingovan na utakmici protiv Fluminensea.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA