SUBOTIĆ: Nije bitan rival, finale Lige šampiona je za mene meč karijere!

Srpski reprezentativac tvrdi da ne postoji klub u kojem bi bio radije nego u Dortmundu i da su saigrači spremni jedni za druge da "poginu" na terenu

  • 0

Fudbalski reprezentativac Srbije Neven Subotić rekao je  da mu nije bitno protiv koga će Borusija Dortmund igrati u finalu Lige šampiona, jer će to najverovatnije biti najvažnija utakmica u njegovoj karijeri.

Dortmund je u Madridu u revanš utakmici polufinala LŠ, izgubio od Reala sa 2:0, ali će imati šansu da se bori za titulu prvaka Evrope jer je prvi meč na domaćem terenu dobio rezultatom 4:1.

- Nije mi važno protiv koga ćemo igrati u finalu, uživaću bilo da je reč o Bajernu ili Barseloni, jer će to najverovatnije biti moja utakmica karijere - rekao je Subotić, a prenela agencija Rojters.

On je dodao da je njegov tim izgubio koncentraciju u poslednjih 10 minuta, ali da je na kraju sasvim zasluženo prošao u finale.

- Mi možda nismo najzabavniji tim na svetu, ali ne postoji ekipa gde bih u ovom trenutku više voleo da igram. Za ovaj dres se naporno trenira i spremni smo jedni za druge da izginemo na terenu. Znali smo da fudbaleri Reala igraju elegantno, imali su više prilika, ali mi smo imali bolje šanse za gol - poručio je Subotić, koji je u Borusiju došao iz Majnca 2008. godine i do sada je na 181 utakmici postigao 15 golova.

Borusija će u finalu Lige šampiona, 25. maja na londonskom Vembliju, igrati protiv boljeg iz duela Barselona - Bajern Minhen.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA