Junajted, ipak, spreman za ''generalku'' na leto?!

Menažer ''đavola'' Aleks Ferguson želi da se odrekne Andersona i Nanija i da klub dodatno osveži sa četvoricom novih igrača

  • 0

Za razliku od nekih prethodnih sezona kada se na ''Old Trafordu'' nije preterano kupovalo Mančester Junajted je očigledno spreman da sledeće sezone ''odreši kesu''.

Iako je samo pre nekoliko dana Aleks Ferguson istakao da njegov tim neće srljati što se tiče dolaska novih fudbalera i da su dvojica sasvim dovoljna, engleski mediji prenose da je Junajted ozbiljno ''zagrizao'' za četvoricu fudbalera - Gereta Bejla, Roberta Levandovskog, Lejtona Bejnsa i Džejmsa Rodrigeza.

Ferguson priznaje da nije u stanju da na letnjoj pijaci finansijski parira Čelsiju i Sitiju, ali smatra da klub već čini sve što je u njegovoj moći da pronađe kvalitetne igrače.

- Igrači koji sledeće sezone dođu na ''Old Traford'' su, ili će biti, kvalitetni igrači koji će doprineti poboljšanju igre. Bez obzira što nismo kao Čelsi ili Siti i te kako smo konkurentni na pijaci - rekao je Ferguson koji će se na kraju sezone najverovatnije odreći usluga Nanija i Andersona dok bi Pol Skols na kraju ove sezone trebalo definitivno da se oprosti od aktivnog igranja.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA