PIKSI: Ne odlazim iz Japana

"Samo sam rekao da želim da se odmorim, ali to nije razlog za paniku", rekao je srpski trener japanskim medijima

  • 0

Trener japanske Nagoje Grampus Dragan Stojković demantovao je pisanje medija da će krajem sezone, u decembru, napustiti Džej ligu, prenose svetske agencije. Stojković, kome je ovo poslednja godina ugovora, navodno je rekao za srpske medije da mu je potreban odmor.

Poslednjih godina često se priča da bi Piksi trebalo da zameni Arsena Vengera na klupi Arsenala, i da su Francuskom stručnjaku odbrojani dani, ali se to do sada nije desilo.

- Ljudi svašta pričaju, ali je istina da nikada nisam rekao da ću otići - rekao je 48-godišnji srpski stručnjak, i dodao:

- Ukoliko želite da me pitate da li želim odmor, odgovor je potvrdan, ali niko ne može sa sigurnošću da kaže šta će se dogoditi sledeće sezone - rekao je Stojković.

On je, ipak, demantovao da je ozbiljno razmišljao o završretku angažmana u Japanu.

- Samo sam rekao da želim da se odmorim, ali to nije znak za paniku. Sada sam fokusiran na posao u Grampusu - rekao je Stojković za japanski "Kjodo".

Stojković je preuzeo Nagoju Grampus 2008. godine i pomogao timu 2010. da osvoji prvu titulu u Džej ligi u istoriji tog kluba. Generalni menadžer Grampusa Kazumasa Kume rekao je da još nije bilo razgovora sa Stojkovićem o eventualnom produženju ugovora.

- Razgovori sa trenerima i igračima su tradicionalno svake godine u oktobru i novembru, tako da još nismo razgovarali ni sa Stojkovićem - rekao je Kume.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA