Đoković svratio u Prag zbog povređenog zgloba

Na putu za Madrid, gde će igrati na mastersu, najbolji svetski igrač posetio Pavela Kolarža najpriznatijeg češkog fizioterapeuta, kako bi se konsultovao oko povrede skočnog zgloba

  • 1

Najbolji teniser sveta Novak Đoković skrenuo je sa puta za Madrid i posetio Prag, gde je u sredu boravio na konsultacijama u Centru medicine kretanja, vrhunskog češkog sportskog lekara Pavela Kolarža, prenose češki mediji.

- Ne dajemo informacije o pacijentima koji to ne žele - rekao je Pavel Kolarž češkim novinarima.

Sa Đokovićem je u Prag došao i njegov trener Marijan Vajda, a češki mediji prenose da su to verovatno bile konsultacije posle povrede skočnog zgloba najboljeg tenisera sveta pre mesec dana na meču Dejvis kupa.

Pavel Kolarž stekao je ugled kao lekar vrhunskih čeških sportista, a brine se i o nacionalnoj teniskoj reprezentaciji. Jedan od najspektakularnijih uspeha Kolarža bilo je lečenje teške povrede leđa češkog bacača koplja, višestrukog olimpijskog pobednika Jana Železnog.

Sledeće nedelje Novak će učestvovati na masters turniru u Madridu (5. – 12. maj), gde će braniti četvrtfinale i 180 ATP poena (poraz od Janka Tipsarevića). Srpski teniser je 2011. godine trijumfovao na “Mutua Madrid Open” turniru, a žreb za ovogodišnje izdanje na programu je u petak, 3. maja.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA