Navijači Zemuna bojkotuju utakmicu svog tima na Vaskrs!

Popularni ''taurunum bojsi'' kivni su na Savez i ne žele da idu na gostovanje u Sopot zbog toga što se utakmica igra na veliki hrišćanski praznik

  • 1

Navijači Zemuna, popularni ''taurunum bojsi'', u šoku su zbog odluke Fudbalskog Saveza Srbije da meč Treće lige Srbije između Sopota i Zemuna bude odigran 5. maja, odnosno na Vaskrs, stoga su odlučili da neće ići u Sopot i bodriti svoj klub.

 - Kao i prethodnih godina nećemo popuštati i povinovati se nalogodavcima iz Saveza koji su ove godine otišli korak dalje, pa nije u pitanju Velika subota, nego sam dan Vaskrsenja Hristovog. Iz tog razloga nećemo ići u Sopot da pratimo naš tim. Posle Sopota već u sredu 8. maja od 17:30 čekamo Dorćol na našem "Komunaleu" - ističe se u saopštenju "Taurunuma 1987".

Nejasno je samo zašto je Savez izašao u susret nekim superligaškim klubovima da ne igraju na Veliku subotu, a mečeve Treće lige, ipak, ostavio da se igraju na Vaskrs.

(Telegraf.rs / Taurunum Bojs 1987)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA