RAŠOVIĆ: Zadovoljan sam, ali može bolje!

Uspešan start novog trenera "crno-belih" u pohodu na šampionsku titulu. Strateg Nišlija smatra da bi gol Ljubinkovića pri nerešenom rezultatu sve promenio

  • 1

Promena trenera i šok terapija Partizana urodila je plodom. "Crno-beli" su trijumfovali protiv Radničkog iz Niša rezultatom 3:1 za uspešan debi Vuka Rašovića, koji je pre samo nekoliko dana zamenio Vladimira Vermezovića.

Iako se u prvi mah čini da je Partizan lako došao do bodova, aktuelni šampion morao je dobro da se pomuči da bi zadržao prvo mesto na tabeli.

- Veoma teška utakmica za nas. Igrali smo ofanzivno i stvarali šanse što me čini zadovoljnim, ali ne sviđa mi se što smo samo periodično igrali dobro. Moramo još dosta toga da radimo - rekao je Rašović posle meča, i osvrnuo se na igru Lazara Markovića, koji je ulaskom u igru pokrenuo Partizan:

- Markec je pokazao da je spreman i raspoložen za igru. Očekujem dosta od njega u narednom periodu.

S druge strane, trener Radničkog istakao je da se njegov tim nije obrukao u ovom meču i da su bili veoma blizu podviga.

- Pri rezultatu 1:1 promašili smo zicer i ko zna šta bi na kraju bilo da smo dali gol. Napravili smo grešku u kontri koja nas je koštala drugog primljenog gola koji je praktično rešio pitanje pobednika. Ostaju nam još četiri meča i trudićemo se da što pre obezbedimo opstanak - rekao je trener Nišlija Mrkić.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukašin

    3. maj 2013 | 12:14

    Partizan je u teškoj krizi. Ko je gledao , video je -sreća i ništa više. Samo nemoraju u Partizanu da se sekiraju , dok je Bajkovića sigurni su.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA