KAKVA STRAST NAVIJAČA: Veća poseta na promociji u drugu ligu nego na Boka - River! (VIDEO)

U meču argentinskih trećeligaša Taljaresa i San Horhea očekuje se 57.000 gledalaca, što je više nego što može da primi "Bombonjera" Boke juniors koja dočekuje River Plejt

  • 0

U Argentini se igra derbi dva najpopularnije kluba, Boka juniors dočekuje River Plejt, ali verovali ili ne više navijača biće na meču treće lige između Taljeresa i San Horhe de Tukumana.

Stadion u Kordobi, koji nosi ime najboljeg igrača Mundijala 1978, Marija Alberta Kempesa, koji je Argentini doneo prvu titulu svetskog prvaka, prima 57.000 gledalaca, osam hiljada više od čuvene Bombonjere na kojoj će Boka ugostiti River. Sve najave govore da će stadion Taljeresa biti krcat, jer se očekuje promocija u viši rang. Sprema se novi rekord, još uvek važeći je 52.000 gledalaca kada je klub jesenas proslavljao 99. rođendan.

Snimaće se čak i film pod nazivom "Ludilo, volim ovaj grad", deset kamera beležiće sve što se bude dešavalo tokom ponedeljka i onda će se materijal montirati.

Navijači Taljeresa poznati su kao fanatični, a u ovom klipu možete da vidite kako je to izgledalo na jednom nedavnom meču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA