Kobe Brajant se sudi sa majkom zbog prodaje dragih uspomena!

Pamela, majka slavnog košarkaša, za 450.000 dolara prodala aukcijskoj kući više od sto predmeta sa početaka Kobeove karijere koji se već godinama nalaze kod nje

  • 0

Jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobe Brajant, dugogodišnja zvezda Lejkersa, sudi se sa majkom Pamelom, koja je jednoj aukcijskoj kući za 450.000 dolara prodala više od 100 predmeta sa početaka njegove karijere. U pitanju su dresovi, patike, trofeji, lopte ...

Majka slavnog košarkaša želi da kupi kuću u Nevadi, navodno joj je Kobe ponudio 250.000 dolara, ali ona je odbila i hoće 450.000. Predmeti koje je dala na aukciju već 15 godina nalaze se kod nje i njeno tumačenje je da su joj poklonjeni.

Kobe nije ni znao da su "njegove" stvari na prodaju dok nije video oglas za aukciju. Kada je saznao angažovao je advokate.

- Lična svojina gospodina Brajanta  dospela je u ruke onoga ko nema pravo na njih - rekli su Kobeovi zastupnici, koji su privremeno blokirali prodaju Kobeovih uspomena. Takođe, izvori bliski košarkašu izjavili su za američke medije da je Kobe tokom 17 godina NBA karijere dao milione dolara finansijske pomići roditeljima sa kojima nije uvek u dobrim odnosima.

U aukcijskoj kući istakli su da su već dali novac i da bi zbog otkazivanja aukcije mogli da imaju gubitke., ali sudija koji je određen da vodi spor još nije zakazao datum kada će doneti odluku u vezi njihovog zahteva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA