200. "SUPERKLASIKO": Opet po bod Boki i Riveru, na tribinama ludilo! (FOTO) (VIDEO)

Boka je pred ovaj meč bila autsajder, zbog 18. mesta na tabeli, koje zauzima, ali uspela je da ostane neporažena na svojoj "Bombonjeri" od velikog rivala, i to još od 16. maja 2004. Utakmica produžena za čak 13 minuta!

  • 0

"Superklasiko" ponovo bez pobednika!

Fudbaleri Boke Juniors i River Plejta odigrali su nerešeno u svom jubilarnom 200. međusobnom okršaju 1:1. U oktobru prošle godine utakmica dva najpopularnija argentinska kluba završena je rezultatom 2:2.

Boka je pred ovaj meč bila autsajder, zbog 18. mesta na tabeli, koje zauzima, ali uspela je da ostane neporažena na svojoj "Bombonjeri" od velikog rivala, i to još od 16. maja 2004, kada je Fernando Kavenagi postigao jedini gol za River.

Gosti su doduše poveli vrlo rano, u prvom minutu, golom Lancinija, ali je Bjankijeva ekipa uspela da izjednači u 38. minutu preko Silve.

Naravno, ovaj fudbalski spektakl nije mogao da prođe bez aktivnog učešća navijača koji su ispunili stadion. Pesma je odjekivala, bakljade su bile učestale, pogotovo u drugom poluvremenu, a oko golmana Rivera padalo je svašta počevši od flaša. Utakmica je tada bila prekinuta, a sudija je produžio za čak 13 minuta.

Boka je završila meč sa desetoricom igrača, pošto je Burdiso isključen u 12. minutu nadoknade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA