POGLEDAJTE OVE NAVIJAČE! Jedini bodrili Peskaru u Đenovi i Volgu u Krasnodaru! (FOTO) (VIDEO)

Bez obzira na to što je njegov klub ispao u drugu ligu, ovaj fan je pokazao svoju ljubav i odanost prema njemu

  • 0

Ni poslednje mesto na tabeli Serije A, kao i siguran odlazak u niži rang nisu uticali na ljubav jednog navijača Peskare koji je došao da bodri svoje miljenike na utakmici protiv Đenove (4:1). Ovaj događaj uopšte ne bi bio čudan da nije u pitanju navijač koji se jedini nalazio na tribinama za goste jer su drugi očigledno digli ruke od bodrenja kluba. Slična slika viđena je i u Rusiji gde je jedan momak prešao više od 1.700 km u jednom pravcu.

Čovek po imenu Vilijam došao je na ''Luiđi Feraris'' sa transparentom na kojem su se nalazile karikature igrača Peskare i sa uverenjem da njegov tim nekim čudom, ipak, može da se spase Serije B. Međutim, posle samo jedne sezone provedene u najjačoj italijanskoj ligi Peskara, za koju nastupa srpski internacionalac Uroš Ćosić, moraće da se preseli u niži rang i ponovo krene od nule.

Ovo nije prvi put da se tako nešto dogodilo na ''čizmi'' s obzirom na to da je na prošlogodišnjem meču između Udinezea i Samdorije, takođe u Đenovi, ali na stadionu''Marasi'', prisustvovao samo jedan navijač iz Udina.

Nestvarna slika viđena je u Krasnodaru, gradu u kojem radi i naš trener Slavoljub Muslin. Na stadionu istoimene ekipe jedan jedini navijač Volge bodrio je svoje ljubimce! Izgleda da je ovo u poslednje vreme hit, ali ovome bismo trebali da "skinemo kapu" pošto je do Krasnodara i nazad morao da pređe skoro 3.500 km. Srećom po njega, on je u Krasnodaru bio zađtićen kao beli medved pošto ga je čuvalo čak sedmorica policajaca.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA