DEJLI MEJL: Mojes pristaje da bude pomoćnik Fergusonu da bi ga na kraju nasledio na klupi?

Prema navodima "Dejli mejla", na Ostrvu kruže glasine da je menadžer Evertona skoro sve dogovorio sa Junajtedom

  • 0

Već izvesno vreme ime menadžera Evertona Dejvida Mojesa dovodi se u vezu sa Mančester junajtedom i mogućstvu da, po odlasku Aleksa Fergusona u penziju, upravo on bude taj koji će naslediti Škota.

Kako britanski "Dejli mejl" prenosi, kladionice na Ostrvu su poprilično umanjile kvotu na Mojesa da je prvi kandidat, zbog glasina da je već dogovorio prelazak u Junajted kako bi bio pomoćnik Fergusonu i naučio ''trikove'' potrebne da se vodi ovaj engleski gigant.

Mojesu ugovor sa Evertonom ističe na leto i on se smatra za savršenog naslednika Fergusona kada se ovaj povuče iz ''igre'' zbog izuzetnog vođenja kluba. Menadžer Evertona je ranije izjavio da, po isteku ugovora, hoće dobro da razmisli da li želi da nastavi karijeru u Evertonu posle 12 godina.

Iako do sada nije osvojio nijedan trofej sa Evertonom, njegov sistem rada i privrženost klubu od kojeg je napravio stabilnog prvoligaša sa relativno malim budžetom, izgleda da je upravo ono što Ferguson traži.

Škot, kojem će sledeća sezona biti 27. po redu, svestan je da ne može doživotno upravljati klubom i želi da ga ostavi u sigurnim rukama, a kako stvari sada stoje, prema navodima sa Ostrva, izgleda da je pronašao idealnog naslednika.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA