Hiljade navijača iz Jagodine i Novog Sada stiže u Beograd (FOTO) (VIDEO)

Čak 87 autobusa sa blizu 11.000 navijača Vojvodine krenulo je za Beograd, a iz Jagodine se uputio karavan od 35 autobusa

  • 4

Više od 2.000 navijača Jagodine, u koloni od 35 autobusa, oko 16 sati krenulo je u Beograd na utakmicu finala Kupa Srbije sa Vojvodinom.

Navijački karavan prati i jedan autobus sa policijom, nekoliko policijskih automobila, kao i kola Službe hitne pomoći iz Jagodine. Njima je ulaznice i prevoz obezbedio klub.

Rukovodioci Jagodine očekuju da će ih u Beogradu dočekati još oko 3.000 Jagodinaca, koji žive, rade ili studiraju u glavnom gradu, ali i da će doći veliki broj navijača iz centralne Srbije u vlastitom aranžmanu.

U svečanoj loži biće, kao domaćin, sa visokim zvanicama gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma, koji je u izjavi Tanjugu rekao da Jagodina ide da pobedi, ali ako i izgubi nije sramota izgubiti od Vojvodine".

Otprilike u isto vreme, čak 87 autobusa, sa blizu 11.000 navijača Vojvodine krenulo je za Beograd, sa nadom da će sa svojim klubom, posle pet poraza u finalima, konačno osvojiti trofej. Sa druge strane, Jagodinci su prvi put u finalu.

Finalna utakmica Kupa Srbije između Jagodine i Vojvodine igra se večeras od 20.30 sati na stadionu Partizana.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    8. maj 2013 | 20:06

    Смарате са тим ,,Титови близанци". Сви сте ви локал патриоте, а стадиони зверају празни, уз д**е су вам, али не идете. Да не играте против Звезде, не би сте видели пун стадион.. Када будете пунили стадионе, а квалитет фудбала остане никакав, можете рећи да смо ми ,,рак-рана", овако, ћутите, и идите да гледате утакмице мало, уместо да блејите на компу цео дан.

  • Twonk

    8. maj 2013 | 19:43

    Napred srpski fudbal! Dole PFC i CZV komunjare!

  • Twonk

    8. maj 2013 | 20:56

    @uroš Kad bi znao ko je bio Tito, i kako je svojim projektom pripremio raspad srpskog etničkog prostora, odsekao bi sebi jezik zato što kličeš njegovim blizancima. Da se vodi patriotska politika u zemlji Srbiji, PFC i CZV nikada ne bi bili u vrhu, već neki pravi, istinski, srpski klubovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA