BEKAM: Ferguson mi je kao otac!

"Bez njega ne bih nikada postigao sve ovo tokom karijere. On je razumeo koliko je bitno igrati za svoju zemlju i znao je koliko to meni znači," rekao je nekadašnji igrač Mančester Junajteda o svom nekadašnjem menadžeru

  • 0

Proslavljeni engleski fudbaler Dejvid Bekam možda ne bi bio jedan od najboljih na svetu da 1993. godine nije kao 11-godišnjak došao na "Old Traford" i da ga pd svoje nije uzeo ser Aleks Ferguson u narednih deset godina.

Nekadašnji kapiten "Gordog Albiona" postavio je emotivan status na svoj Fesjbuk profil povodom najavljene ostavke Fergusona sa klupe Mančester Junajteda posle 27 godina.

"Kao što sam mnogo puta do sada rekao, šef nije bio samo najveći i najbolji menadžer sa kojim sam sarađivao, već je za mene bio kao otac od trenutka kada sam došao u klub sa 11 godina do trenutka kada sam otišao. Bez njega ne bih nikada postigao sve ovo tokom karijere. On je razumeo koliko je bitno igrati za svoju zemlju i znao je koliko to meni znači.

Posle 1998. godine bez menadžera ne bih mogao da se izborim sa pažnjom koju sam dobijao na i van terena i zbog toga ću mu zauvek biti zahvalan za podršku i zaštitu koju mi je dao. Zaista sam počastvovan što me je vodio najbolji menadžer u fudbalu i što sam sve to postigao tada. Hvala šefe i uživaj u odmoru," napisao je Dejvid Bekam.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA