ČOVIĆ: Bojić bi trebalo da ode, ne radi po zakonu

Bojić se bavi verbalnim deliktom, a ja sam za Bojića bio isto što i Deda Mraz za Duleta Vujoševića na njegovoj konferenciji za medije – rekao je prvi čovek košarkaša Crvene zvezde

  • 1

Povodom saopštenja koje je iz kancelarije Udruženja klubova KLS poslato na adresu Crvene zvezde Telekom, a koje je potpisao direktor takmičenja Predrag Bojić u kome se KK Crvena zvezda Telekom kažnjava 236.000 dinara zbog javnog kritikovanja sudija i suđenja od strane Nebojše Čovića, oglasio se i predsednik Crvene zvezde:

- Ovo je po ko zna koji put da Predrag Bojić pravi saopštenja i nepoštuje Zakon o upravnom postupku. Do sada je na to tri puta upozoren kao što je i upozoren zbog toga što nije ažurirao promene u Agenciji za privredne registre, nije uredno prijavio Udruženje, što nije predao završni račun Udruženja klubova KLS na vreme, što ga je predao posle isteklog roka, a bez odluka Skupštine, a sve to su veliki zakonski prekršaji. Verovatno će se utvrditi još mnogo toga kada i revizije uđu i pregledaju finansije, jer finansijski plan koji je dat za sezonu 2012/13 se potpuno razlikuje od onoga što se tokom nje događalo – počeo je priču Čović i potom dodao:

- Bojić nema nikakav pravni osnov da kazni bilo koga, a posebno ne čoveka koji ne prima platu iz košarke. Pod dva, on ne pravi razliku između Crvene zvezde Telekom i Crvene zvezde. Pod tri, ako neko treba da bude kažnjen i neko treba sam da ode to je Bojić. Ali, sve to on radi tendecizno jer je predstavnik Partizana koji je mrežu gradio godinama. Bojić se bavi verbalnim deliktom, a ja sam za Bojića bio isto što i Deda Mraz za Duleta Vujoševića na njegovoj konferenciji za medije – rekao je Čović i na kraju konstatovao:

- Ovom prilikom Bojiću poručujem da više ne zatrpava mejl Crvene zvezde Telekom, da ne piše pogrešna saošpštenja i da vodi računa šta radi jer nam je njegove nesposobnosti preko glave. Ja ne moram da radim genezu svega onog što je uradio Bojić, a mislim da je i on sam svestan svih grešaka iz prethodnog perioda. Sistem hobotnice je nepromenljiv, neko je u njemu slučajno, neko namerno, a neko iz straha. Zato bi Bojiću bilo bolje da poštuje ljude koji su košarci nešto dali, jer je on košarke samo dobijao – zaključio je Čović.

(kkcrvenazvezda)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ел Кун

    9. maj 2013 | 15:38

    Ahahahah,kad ovaj krene da prica o zakonu,cuti coro!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA