Valentino Rosi na Tviteru opleo po Interu

- Aha, sada kapiram. Ovi u belim dresovima su Real Madrid, a ne Novara - ironično je napisao Rosi aludirajući na nemoć svog tima

  • 0

Poraz od Novare je novo u nizu razočaranje za navijače Intera. Njihov klub nalazi se u katastrofalnoj seriji od pet mečeva bez pobede, ispao je iz Kupa, u prvenstvu mnogo kasni za Milanom, nisu postigli gol na četiri od poslednjih pet utakmica...

Među razočaranim "interistima" nalazi se i motociklistička zvezda Valentino Rosi, poznat kao veliki ljubitelj fudbala i kluba sa Đuzepe Meace. Tokom meča sa Novarom, Rosi se toliko iznervirao da je preko Tvitera javno isprozivao igrače i klub.

- Aha, sada kapiram. Ovi u belim dresovima su Real Madrid, a ne Novara - ironično je napisao Rosi aludirajući na nemoć svog tima.

Tokom utakmice  nastavio je da kritikuje svoj klub:

- Mislli su da Forlan može da zameni Etoa. Pa, to je gori potez nego onaj kada su prodali Roberta Karlosa, a doveli Pistonea. Ne bilo voleo da sam u blizini Moratija večeras - zaključio je Rosi.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA