LUDNICA U JAGODINI: Popaj i Palma igraju uz trubače! (FOTO)

Hiljada navijača pozdravilo igrače koji su osvojili nacionalni Kup. Gradonačelnik Jagodine pohvalio se da ga je zvao predsednik Srbije Tomislav Nikolić da čestita na osvajanju trofeja, i da mu je društvo na utakmici pravio premijer Ivica Dačić

  • 7

U Jagodini se proslavlja trofej na Srbima svojstven način − uz muziku i trubače!

Na centralnom trgu organizovana je velika fešta, pošto su fudbaleri Jagodine osvojili Kup Srbije minimalnom pobedom nad Vojvodinom.

Igrači slave sa Jagodincima i igraju sa gradonačelnikom Draganom Markovićem Palmom uz zvuke truba.

Igrači su na trg stigli otvorenim "Lastinim" autobusom. Na oduševljenje hiljada navijača i građana Jagodine, kapiten Miloš Stojanović Popaj izneo je pehar na binu, i tada je otpočelo slavlje. Sve je ispraćeno veličanstvenim vatrometom.

- Mi smo u Evropi. Obećao sam da ću Jagodinu uvesti u Evropu i obećanje sam ispunio. Imali smo cilj, ostvarili smo ga! Obećavam da Jagodina neće da obruka Srbiju u Evropi. Hoćemo da idoli mladima budu osvajači Kupa koji ostavljaju srce na teren. Pozdravljam celu Srbiju iz sportske Jagodine. Danas me je zvao predsednik Srbije Tomislav Nikolić da nam čestita, a juče je sa mnom na utakmici bio premijer Ivica Dačić - poručio je sa bine Dragan Marković Palma.

(P. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOZE

    10. maj 2013 | 09:42

    Pa nebih Bog dao onoliku glavu Palmi damu uraste u ramena koliko se najeo od sirotinje oteto prokleto lako je davati tudje pare i finacirati druge steta Srbijo sto toliko lopova ima a nema zakona ni pravde :((

  • gor

    10. maj 2013 | 09:26

    ми смо освојили куп,овако или онако ал је пехар у Јагодини бре

  • Ja to tako

    10. maj 2013 | 07:38

    Ovi kao da su osvojili kup Sampiona, Evrope!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA