Karleuša prodala Tošića u Fenerbahče? (FOTO)

Turski "Fanatik" navodi da se "bomba" turskog giganta ovog leta zove Duško Tošić, član Genčlerbirligija i bivši Zvezdin defanzivac

  • 1

Ako je suditi prema turskim medijima čije su se naslovnice našle na tvitovima Jelene Karleuše, Duško Tošić bi mogao na kraju sezone da se preseli u redove najpopularnijeg turskog tima Fenerbahče.

"Sta kažu braća Turci?", tvitnula je poznata pevačica uz fotografiju članka pod naslovom "Bomba".

Tiražni "Fanatik" navodi da je iskusni štoper i nekadašnji član Crvene zvede Duško Tošić prvi pik giganta sa "Šukru Sarakoglua". Trenutno član Genčlerbirligija ima odličnu sezonu iza sebe u Ankari, pa ne čudi što je na meti najvećih već posle sezone provedene u turskom fudbalu.

Zanimljivo, "Fanatik" je na naslovnoj strani uporedio Arjena Robena i Duška Tošića, s obzirom na to da su naveli da je Holanđanin navodni pik Galatasaraja. Rober i Tošić bi, prema turskim medijima, bili glavne zvezde prelaznog roka.

Čisto da notiramo, na naslovnici "Fanatika" bilo je mesta za još jednog Srbina - Milana Jovanovića, za koga je već neko vreme zainteresovan Bešiktaš.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA