KAKAV TALENAT! Evo šta je Mesi još kao klinac radio protivnicima! (VIDEO)

Jedna španska televizijska stanica objavila je snimak koji dokazuje umešnost Argetinca još od malih nogu

  • 4

Pred vama su čarolije najboljeg fubalera sveta i četvorostrukog osvajača Zlatne lopte Lea Mesija. Čarolije koje je sjajni Argentinac izvodio kao mališan!

Jedna španska televizijska stanica objavila je snimak od skoro šest minuta, u kome se vidi kako je napadač Barselone kao klinac terorisao protivnike.

Nije poznato koliko je godina imao Mesi kada je ovaj snimak napravljen.

Prosto je neverovatno kako i koliko se odmah vidi njegov  talenat, zbog kog je njegov otac posle potpisao ugovor sa Barselonom. Podsetićemo, prvi ugovor je potpisan na salveti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velik Nafuran

    10. maj 2013 | 21:20

    kad je neko rodjen za taj sport,vidi se od malena... i nije mi krivo sto uzima tolike milione,svaka mu cast a ne kao ovi nasi domaci fudbaleri,das mu 2m evra a on drvo najobicnije...

  • Laki

    11. maj 2013 | 10:03

    Baki,niko te nije pitao za misljenje.

  • baki

    11. maj 2013 | 01:06

    Svaka mu cast ali on po mom misljenju nije najbolji.... On npr da ode iz Spanije nebi se nigde uklopio on moze da bude samo u Barsi najbolji. Da ode u Eng ili Nem bio bi nula kao sto je u Arg repku. Neymar bice tata za njega samo da dodje u evropu. CR7 za menr je mnogo bolji uklapa se u Eng Por i Spanskom fudbalu znaci moze da bude bilo gde kao sto je sada u RM

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA