JSL: Počinje rasplet!

"Kuva" se i na dnu... Javor, koji nije prežalio sve muke gostuje Radu, dok Borčanci na svom "Vizelj parku" čekaju kulski Hajduk, ekipu koja, kao i Javor , "juri" bodove koji ih ostavljaju mirnim

  • 0

Dileme više nema - srpsko fudbalsko prvenstvo ulazi u period istinskog raspleta i kiksevi timova koji se na obe strane tabele bore za svoje ciljeve više se neće tolerisati. Istina, kulminacija bi mogla da bude u sledećem kolu, kada se u Humskoj sastaju večiti rivali. Međutim, prvi ispit, bez obzira na pozicije na tabeli, fudbaleri Partizana bi mogli da imaju u Kragujevcu, gde ih čeka Radnički.

Kragujevčani na "Čika Dači" ove sezone izgubiše dosta bodova, ali bi "trojka" protiv "crno-belih", bila ogromna u borbi za opstanak u našoj eliti. Sa druge strane, izabranici Vuka Rašovića nemaju izbora nego da pobedom potvrde ulogu favorita. Usput, tri koraka bi bili bliži šestoj uzastopnoj tituli.

Partizan igra u 15, dok četiri sata kasnije na "Marakani" Zvezda dočekuje OFK Beograd. Ako je verovati treneru Sa Pintuu da ima problema sa motivacijom igrača onda će biti veoma interesantno videti kako će se ponašati na terenu pošto će ishod iz Kragujevca znati. Iskreno, ne verujemo da u redovima crveno-belih nedostaje motiva, ali... Videćemo.

"Kuva" se i na dnu... Javor, koji nije prežalio sve muke gostuje Radu, dok Borčanci na svom "Vizelj parku" čekaju kulski Hajduk, ekipu koja kao i Javor "juri" bodove koji ih ostavljaju mirnima.

Parovi 27. kola

subota:

Radnički - Partizan (15)

BSK - Hajduk (17)

Spartak ZV - Donji Srem (17)

Smederevo - Jagodina (17)

Radnički Niš - Sloboda Point (17)

Rad - Javor (17)

Crvena zvezda - OFK Beograd (19)

nedelja:

Novi Pazar - Vojvodina (17)    

TABELA:

Partizan 61, C. zvezda 59, Vojvodina 52, Jagodina 43, Rad, 40, OFK Beograd 38, Sloboda 36, Spartak 34, Radnički (N) 31, Donji Srem 30, Hajduk 29, Javor 29, Novi Pazar 27, BSK 26, Radnički 1923 24, Smederevo 12.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA