Manćiniju finale FA kupa pa otkaz?

Prema navodima ostrvskih medija Italijana će, bez obzira na rezultat protiv Vigana, zameniti Čileanac Manuel Pelegrini, sada trener španske Malage

  • 2

Fudbaleri Mančester sitija finale FA kupa protiv Vigana počinju sa saznanjem, da bi veoma lako moglo da se dogodi da po završetku sezone Roberto Manćini bude "ražalovan" s pozicije trenera.

Naime, engleski mediji "kao gotova" stvar navode da je Italijan "budući", a da je "novi budući" Manuel Pelegrini, još uvek strateg španske Malage. Koliko je stvar ozbiljna pokazuje i dramatičan pad kvota u ostrvskim kladionicama koje se vezuju za dolazak 59-godišnjeg Čileanca među "građane". Sve u svemu, Manćini ima priliku da osvoji drugi FA kup u poslednje tri godine čime bi, uz prošlogodišnju tituli Premijer lige postao najuspešniji trener u istoriji kluba.

- Želim da sve bude dobro, ali znam šta sve može da se dogodi u fudbalu - rekao je Manćini dan pre finala FA kupa dodavši:

- Ukoliko mi osvojimo Kup mnogi će reći da je sezona bila uspešna, ali sam, recimo, u Interu osvojio sedam trofeja za četiri godine, pa sam opet otpušten. Zbog toga sam rekao da je u fudbalu sve moguće, bez obzira koliko sam misliš da si dobar.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA