ŠTA ĆE OSTATI OD JUNAJTEDA? Sukobili se Runi i Džons, odlaze Rio i Skols!

Mnoštvo informacija stiže na dan kada će se menadžer Aleks Ferguson oprostiti od navijača na "Old Trafordu" na utakmici sa Svonsijem

  • 0

Izgleda da sa odlaskom Aleksa Fergusona sa klupe Mančester junajteda odlaze i stubovi ekipe!

Proslavljeni Škot otići će u penziju posle 27 sjajnih godina na "Old Trafordu", i ujedno pokrenuti lavinu - dugogodišnji defanzivac Rio Ferdinand odbio je da produži ugovor sa klubom koji mu ističe ove sezone, prenosi britanski "San".

Navodno, kao glavni razlog se navodi smena na klupi, koju će preuzeti Dejvid Mojes. te je pitanje kako će Junajted stajati na terenu u nadolazećem periodu.

Ova informacija još nije dobila potvrdu, ali poznato  je da su za usluge Ferdinanda već odavno zainteresovani povratnik u Ligu 1 Monako, brazilski Flamengo i turski Galatasaraj.

Penziju je u subotu najavio i veteran Pol Skols, a sve se više priča o tome da je Vejn Runi uveliko na izlaznim vratima šampiona Premijer lige.

Prema najnovijim informacijama nekoliko sati pred oproštajni meč Fergusona na "Old Trafordu", Runi se fizički sukobio sa Filom Džonsom na treningu pred utakmicu sa Svonsijem.

Ove informacije su se pojavile na društvenoj mreži Tviter, a navodi se da je posle tuče Runi morao da primi pomoć lekarskog tima. Pitanje je da li će biti u sastavu protiv Svonsija.

 

Oko napadača se poslednjih dana učestilo spekuliše, s akcentom na to da želi da napusti Junajted i pređe u Bajern.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA