Komentator plakao sa navijačima Benfike kada je Zvezdina želja preotela titulu! (VIDEO)

Kelvin Mateus, kog je sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović hteo da dovede na "Marakanu", na spektakularan način doneo titulu Portu i suze mnogima u Portugalu

  • 0

Šok, neverica i lepota fudbala - toga je bilo na stadionu "Dragao", u velikom derbiju u kom je Benfika, u zaustavnom vremenu ostala bez titule.

Na način svojstven istorijskim analima, Porto je pobedio 2:1 i preoteo trofej šampiona Portugala ekipi Nemanje Matića, koja je od početka prvenstva bila vodeća na tabeli, ali je kiks protiv Eštorila preskupo platila.

Posle gola 19-godišnjaka Kelvina Mateusa, kog je sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović hteo da dovede na "Marakanu", navijači su za sekund dospeli od sreće u stanje očaja, a u plač je briznuo i komentator televizije, toliko iskreno, kao dete.

Pogledajte kako je Mateus bacio na kolena trenera Benfike Horhea Hesusa, čija ekipa mora da se trgne od poraza za infarkt što pre, jer je na redu finale Lige Evrope protiv Čelsija.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA