ČEKA SE POTVRDA! Nejmar novi fudbaler Barselone, odbio Realovih 100 miliona evra?!

Španski list "El Mundo Deportivo", inače naklonjen katalonskom klubu i upućen u dešavanja u vezi sa njim, javlja da je uprava kluba na čelu sa predsednikom Sandrom Roselom dogovorila transfer sa brazilskim igračem za 25 miliona evra

  • 1

Odjeknula je BOOOMBA! Brazilska zvezda iz redova Santosa, mladi Nejmar, od narednog leta je novi fudbaler Barselone!

Španski list "El Mundo Deportivo", inače naklonjen katalonskom klubu i upućen u dešavanja u vezi sa njim, javlja da je uprava kluba na čelu sa predsednikom Sandrom Roselom dogovorila transfer sa brazilskim igračem za 25 miliona evra.

Mladi napadač je, prema pisanju lista, odbio madridski Real, koji je ponudio mnogo veću sumu od navodno 100 miliona evra, jer želi da igra isključivo za katalonski klub i tako krene putem saigrača Ronaldinja, jednog od najboljih igrača španskog giganta.

Prema dogovoru, transfer bi trebalo da bude ozvaničen pred početak Kup Konfederecija, koji se održava od 15. do 30. juna u Brazilu.

Brazilac ima ugovor do 2014. godine, a postigao je ukupno 136 golova u pet sezona igranja za Santos, dok je 19 puta pogađao mrežu u nastupima za reprezentaciju.

Barselona je osvojila titulu šampiona Španije, ali je igra gignata poslednjih meseci sve samo ne ona na koju je svet navikao od igrača Tita Vilanove. Tu je i dalje gorki ukus od sedam primljenih golova od Bajerna u Ligi šampiona, koji od leta predvodi bivši trener Katalonaca Pep Gvardiola. Neophodno je dakle opremiti se jednim od najtalentovanjih igrača današnjice. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pasha

    12. maj 2013 | 16:51

    Ja,nebih ni 20mil. dao za njega,slomit će ga evropski fudbal...derište je ovaj Neymar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA