KSL: Veličković najbolji igrač kola

Odličnom partijom protiv kragujevačkog Radničkog košarkaš Mega Vizure je zavredio priznanje najkorisnijeg igrača desetog kola

  • 1

Prvotimac Mega Vizure Novica Veličković je nakorisniji igrač desetog kola Agroživ Super lige Srbije.

Potencijalni reprezentativac Srbije je odličnom igrom doprineo pobedi nad Radničkim sa 87:85 i za 33 minuta na ostvario učinak od 37 poena, osam skokova i dve asistencije za indeks korisnosti 43.

Iza Veličkovića, po individualnom učinku našao se Stefan Sinovec iz Radničkog sa 27 poena, sedam skokova i indeksom 28. Na trećem mestu se našao kapiten Crvene Zvezde Igor Rakočević koji je protiv Konstantina postigao 25 poena i pet asistencija.

Ukupno gledano, centar Mega Vizure Boban Marjanović je najkorisniji igrač cele Super lige sa ukupno 222 indeksnih poena, 19 manje ima Rakočević. Treći je Bojan Bakić iz Metalca sa 189.

(D.Š.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bracala

    13. maj 2013 | 14:23

    Smorili ste vise sa tim Velickovicem, svaki dan pisete o njemu a igrac je apsolutno prosecan. I ne zaboravite igra u Mega Vizuri, sta god to bilo. Da li je platio ili je neki novinar zaljubjlen u njega, pitanje je sad?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA