GROBARI ŽELE STATUU ILIĆA ISPRED STADIONA! Kapiten: Bila bi mi čast, ali...! (VIDEO)

Na forumima sve glasnija ideja da kapiten bude "ovekovečen" ispred stadiona u Humskoj! "Ja prosto ne znam da se ponašam kada me hvale", kaže Saša za Telegraf

  • 7

Saša Ilić je sinonim za Partizan. Stoga i ne čudi spontana ideja navijača "crno-belih" da uskoro ugledaju statuu legendarnog kapitena ispred stadiona u Humskoj. 

"Grobari" na društvenim mrežama i forumima izražavaju želju za podizanjem statue Saše Ilića ispred stadiona u Humskoj, pa čak pišu i da će sami finansirati projekat bez "mešanja" klupskih struktura.

Gol u Kragujevcu očigledno je doveo do eksplozije zadovoljstva "doktorom u kopačkama", kako navijači srpskog šampiona vole da "tepaju"svom kapitenu.

Sve je više komentara na navijačkim formumima da bi se čak i sami navijači mobilisali u nabavljanju sredstava za ovakvu čast, ukoliko klub ne bude mogao ili želeo da finansira.

- Vidite... ja inače ne volim toliko ni da pričam o tim stvarima kada me pohvaljuju. I nije da ja sad izvodim nešto. Bilo je situacija u kojima me hvale, a ja tada prosto ne znam da se ponašam. Prosto, neprijatno mi je - rekao je za Telegraf uvek skromni Saša Ilić.

- Ja volim ovaj klub i navijače i izuzetno mi je drago kako mi vraćaju. Bila bi velika čast, ali ne treba da zaboravimo da je bilo puno igrača u Partizanu koji su bili uspešni kao ja, neki manje, neki više - objasnio je Ilić.

Sa ukupno 115 golova u nacionalnim šampionatima u kojima je igrao, Sale je prestigao legendu Zvezde Dragana Džajića, te klupsku legendu Momčila Vukotića i primakao se Stjepanu Bobeku koji je prvi sa 118 pogodaka. U poslednjih nekoliko kola je svojim pogocima jedina svetla tačka u nekvalitetnoj igri "crno-belih".

Bivši trener Vladimir Vermezović nekoliko puta je isticao da bez 36-godišnjeg kapitena ekipa nije ista, i da pravi razliku samo kada je na klupi pored saigrača, a kamoli kad je na terenu.

(B. Mekić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strucnjakowsky

    13. maj 2013 | 16:05

    Jesam Zvezdas ali je Sale stvarno ovo zasluzio.

  • veerghoen

    13. maj 2013 | 18:26

    Kao navijac Zvezde smatram da Sale zasluzuje ovako nesto.

  • шумадинац

    13. maj 2013 | 18:08

    Па И треба јер он нигде и не може да игра сем у Партизану

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA