IZNENAĐENJE! Nejmar potpisao za Bajern?

Iako je povezivan sa španskim gigantima Barselonom i Realom, Brazilac se opredelio za finalistu Lige šampiona, tvrdi bivši potpredsednik Santosa

  • 0

Brazilski fudbaler Nejmar pojačaće Bajern, tako bar tvrdi Visente Kasione, bivši potpredsednik Santosa, koji je na svom blogu otkrio ekskluzivu.

- Ovo otkrivam iz prve ruke. Nejmar je potpisao za Bajern. Već je sve obavljeno. Ovo nije neko moje nagađanje, informacija je nesporna. Od avgusta ove godine Nejmar će biti član Bajerna - tvrdi Kasione, nekadašnji član Kongresa.

Nejmar je povezivan najčešće sa Barselonom i Realom i prelazak u nemački klub, ako je tačan, predstavlja veliko iznenađenje, na šta se osvrnuo i Kasione.

- Nejmarovo sledeće odredište neće biti Španija, kao što su mnogi očekivali. On ne ide  ni u Barselonu ni u Real, seli se u Nemačku - napisao je Kasione.

Nejmar ima ugovor sa Santosom do 2014. i u klubu su često insistirali da neće otići ovog leta, mada takve tvrdnje uvek treba prihvatiti sa rezervom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA