PETKOVIĆ: Neka na terenu dokažu da su bolji!

Defanzivac ''crveno-belih'' ističe da se najviše plaši Ilića i Smiljanića, ali da veruje u pobedu svog tima kao i u osvajanje titule. Sličnog mišljena je i napadač Luka Milunović

  • 0

Većini fudbalera Crvene zvezde 144. večiti derbi predstavljaće jednu od najznačajnijih utakmica u karijeri. Pored kapitena Nenada Milijaša, jedan od najiskusniji u taboru ''crveno-belih'' jeste i defanzivac Nikola Petković, koji će imati veoma težak zadatak da zaustavi možda i najveće adute Partizana - napad.

- Zbog iskustva u derbiju najviše me plaše Ilić i Smiljanić. Znaju da odigraju fino i prgavo. Pored njih smatram da će nam najviše problema praviti Marković i Mitrović. Međutim, mi u ovaj meč ulazimo posle osam uzastopnih pobeda. Takođe, imamo veliku šansu da titulu osvojimo posle pet godina kao i da nadoknadimo veliku razliku. Sve to ukazuje na stepen važnosti ove utakmice - rekao je Petković koji se osvrnuo i na izjave komšija da su bolji tim:

- Trenutno imaju prednost od dva boda, ali će utakmica pokazati ko je bolji. Kao što smo mi njima poklonili 11 bodova, tako su i oni nas sada vratili u život. Mislim da će nam naša želja za titulom doneti tri boda.

Jedan od fudbalera koji je najavio pobednički niz Zvezde u derbijima od četiri uzastopne pobede jeste Luka Milunović, koji je postigao vodeći pogodak u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije prethodne godine. Napadač ''crveno-belih'' smatra da će se na kraju radovati onaj ko u meč uđe hladnije glave.

- Velika je tenzija i napetost kako među navijačima tako i među igračima na terenu. Onaj ko bude imao hladniju glavu napraviće bolji rezultat, ali i to nije merilo uvek. Atmosfera u našem timu je sjajna i daćemo sve od sebe da osvojim tri boda. U svakom slučaju bolji tim će pobediti - rekao je Milunović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA