Petogodišnjak na terenu sprečio svađu trenera i sudije! (VIDEO)

Neverovatna situacija na meču španskih niželigaša. Dete nije želelo da gleda svađu odraslih, preduzeo je konkretne korake...

  • 2

Sportski junak u Španiji je jedan petogodišnjak koji razdvaja dvojicu muškaraca u svađi tokom fudbalske utakmice u Španiji!

Tokom utakmice između ekipe Union Vijera B i Bario Atlantiko, u Las Palmasu, na Kanarskim ostrvima, petogodišnji dečak je stao između trenera i sudije koji su se svađali kako bi ih razdvojio.

Priču i snimak preneo je lokalni sajt Tinto Amarilja, navodeći da je trener istrčao na teren iznerviran zbog grubljeg faula nad jednim od njegovih igrača. Videvši kako tenzija između dvojice muškaraca raste, mali Alehandro Rodriges se umešao i stao sa raširenim rukama između njih, vičući "prestanite, prestanite, prestanite!".

- Mislio sam da treba da ućute. Nisam želeo da se svađaju. Zato sam intervenisao. Oni su me poslušali i udaljili su se. Ja volim fer-plej - objasnio je mališan, koji je postao zvezda u Španiji.

Njegov otac je u izjavi za list "La provisija" rekao da je ponosan na sina i njegovo ponašanje.

- Ponosan sam zbog onog što je učinio. Alehandro ne voli kada se viče. On samo želi da igra fudbal - objasnio je dečakov otac.

Predsednik suparničkog kluba Bario Atlantiko Gonsales Moreno je, takođe, odao priznanje dečaku ističući da je Alehandro "svima dao primer" kako se treba ponašati na terenu.

(Telegraf/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA