POVREDA MARIJA: Predao meč Granoljersu, propušta i Rolan Garos!

Problemi sa donjim delom leđa prilično ozbiljni i Škot izjavio da sumnja da će nastupiti u Parizu

  • 0

Drugi teniser sveta, Britanac Endi Mari, ostao je bez plasmana u osminu finala masters turnira u Rimu pošto je po završetku drugog seta zbog povrede predao meč drugog kola Špancu Marselu Granoljersu. Španac je dobio prvi set sa 6:3, dok je drugi pripao Mariju u taj-brejku - 7:6 (7:5).

Da stvar bude gora po Marija, izgleda da je povreda donjeg dela leđa ozbiljna i da je u pitanju njegovo učešće na Otvorenom prvenstvu Francuske.

- Bio bih vrlo iznenađen ako zaigram u Parizu. Moram da napravim plan šta da radim, u narednih pet dana doneću odliku da li idem na Rolan Garos - izjavio je Mari, a preneo je BBC. Ironija je da su loše vesti obeležile dan za koji je Škot očekivao da mu bude mnogo radosniji, ali 26. rođendan neće pamtiti po lepom.

Pobednik Granoljers, u osmini finala igraće protiv Francuza Žeremija Šardija, koji je savladao Japanca Kei Nišikorija sa 6:4, 6:1.

Ranije u utorak u drugom kolu je zaustavljen i osmi nosilac, Francuz Žo-Vilfred Conga, a iznenađenje je priredio Poljak Jerži Janovič pobedivši favorita sa 6:4, 7:6 (7:5).

Prvi reket sveta Novak Ðoković u sredu u osmini finala igra protiv Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova, kome je Švajcarac Stanislas Vavrinka bez borbe predao meč drugog kola zbog povrede.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA