Kapelo: Ma, kakav Anži, na skijanju sam!

Trenutno sam u Sent Moricu na odmoru. Rusija? Mora da se šalite!? - poručio je "Don Fabio"

  • 0

Iako je većina svetskih medija prenela da je Fabio Kapelo otputovao u Rusiju na pregovore sa Anžijem, izgleda da od selidbe "Don Fabija" na Istok Evrope nema ništa.

- Trenutno sam u austrijskom odmaralištu u Sent Moricu, na skijanju. Da li ću ići u Rusiju? Mora da se šalite!? Uživam u odmoru u Sent Moricu i nikakva Rusija ne dolazi u obzir. Jedini sastanak koji imam unapred zakazan je dodela nekakvih nagrada u Bolonji u ponedeljak - rekao je Kapelo za francuski "Lekip".

Glasine o odlasku trofejnog stručnjaka u Anži je demantovao i njegov sin Pjerfilipo, ujedno i njegov menadžer koji je zadužen sa pregovore i odnose sa javnošću.

- Koliko ja znam, moj otac  nije dobio nikakvu ponudu za saradnju, pa tako ni Anžijevu. Takođe, ni sa mnom niko nije razgovarao na tu temu - rekao je Kapelo junior.

Kapela su i ranije dovodili u vezu sa Anžijem na čijem čelu je prebogati tajkun Sulejman Kerimov. Tada je Kapelo boravio u Moskvi, što su ubrzo svi povezali sa Anžijem, ali se kasnije ispostavilo da je Italijan došao u Moskvu kako bi gledao baletsku predstavu u "Boljšoj Teatru".

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA