Teo, Micov i Erceg na izlaznim vratima CSKA!

Trener ''armejaca'' Etore Mesina vidno nezadovoljan ponašanjem i igrama srpskog pleja u Londonu, a zbog slabijeg učinka u sezoni priča se o odlasku još dvojice srpskih igrača

  • 7

Košarkaški reprezentativac Srbije i plejmejker moskovskog CSKA Miloš Teodosić očigledno će platiti danak lošem nastupu na fajnal-foru Evrolige u Londonu i na kraju sezone razdužiti opremu ''armejaca''. Osim njega na izlaznim vratima "armejaca" prema pisanju sajta tubasket.com su i Vladimir Micov i Zoran Erceg.

Kako navode španski mediji, trener CSKA Etore Mesina razočaran je ponašanjem i igrama srpskog pleja u Londonu i već je krenuo u potragu za njegovim naslednikom. Prema nekim procenama, prvi pik da nasledi Tea na mestu organizatora igre jeste ''alfa i omega'' Olimpijakosa Vasilis Spanulis.

- Biće promena u timu, ali ne pre nego što se završi sezona. Nažalost, nisu svi timovi određeni da igraju velike utakmice - rekao je predsednik CSKA Andrej Vatutin.

Kao naredna Teodosićeva destinacija pominje se Turska čiji klubovi bi, kako stvari sada stoje, jedini mogli da pariraju što se tiče finansija, s obzirom na to da plej ''armejaca'' ima ugovor na još jednu sezonu, kao i da ima godišnju platu od dva miliona evra.

Što se tiče Ercega i Micova, kako prenosi litvanski sajt krepsinas.com, oni će u paketu sa Aronom Džeksonom da napuste Moskovljane.

Kako se navodi, Micov je imao učinak od osam poena, mahom ulazeći sa klupe, uz tri skoka i dve asistencije. Erceg je pola sezone bio povređen, a kad se vratio nije bio na nivou na kojem je počeo sezonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mornar

    16. maj 2013 | 08:36

    Umisljeni igrac.

  • FF1

    16. maj 2013 | 13:02

    Micov sa klupe cak dobar ucinak skroz, Erceg povredjen ozbiljno bio, a Teu je ovo 4 fajnal for i praznih ruku ostao...

  • Marko

    16. maj 2013 | 04:33

    Pa video covek sa kime ima posla.. Hvala Bogu pa se na vreme opametio.. Tako moze samo kod Dude.. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA