MUTA NIKOLIĆ: Belošević je presudio, igrači Zvezde nisu krivi za pobedu!

"Oni stalno imaju neke šeme, mi nemamo nikoga. Mi se borimo protiv sudija, nema ko da nas zaštiti. Veliki sudija Belošević koji je sudio bezbroj završnica Evrolige, uvek se prikloni Zvezdi i Partizanu, zavisi od političke situacije u zemlji" rekao je trener Radničkog

  • 3

Trener Radničkog iz Kragujevca Miroslav Muta Nikolić smatra da je na poraz njegovog tima od Crvene zvezde 72:66 uticao glavni arbitar meča Ilija Belošević. Šumadinci su porazom na svom parketu znatno umanjili svoje šanse da se plasiraju u Jadransku ligu naredne sezone.

- Čestitam Zvezdinim igračima na zasluženoj pobedi, oni ništa nisu krivi za ovo. Direktno im je pobedu doneo sudija Belošević. Oni stalno imaju neke šeme, mi nemamo nikoga.

- Mi se borimo protiv sudija, nema ko da nas zaštiti. Veliki sudija Belošević, koji je sudio bezbroj završnica Evrolige, uvek se prikloni Zvezdi i Partizanu, zavisi od političke situacije u zemlji - kazao je Nikolić, i u dahu nastavio:

- Belošević je došao po specijalnom zadatku. Beograđani žele da nas izbace iz ABA lige i unište košarku u Srbiji. Prvi put javno pričam o ovome, jer me nikad nije zanimalo ko sudi. Nikad i ne znam ko nam sudi mečeve.

- Ipak, očigledno je bilo da je Belošević svojim odlukama dirketno uticao na ishod meča - jasan je bio strateg Kragujevčana.

- Mi se i dalje borimo da se plasiramo za plasman, iako nas je ovaj poraz znatno udaljio. Jurimo Vojvodinu i nećemo se predati - završio je Nikolić.

Podsetimo, u ekskluzivnom razgovoru za Telegraf, naš najbolji sudija je otkrio kako je najteže suditi u Srbiji zbog velikih pritisaka trenera, menadžera i čelnika klubova.

(Telegraf.rs/mvp.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DelijaBB

    16. maj 2013 | 10:21

    Muto,ne mlati... Sam si kriv sto neces igrati ABA ligu

  • Milan

    16. maj 2013 | 11:38

    Nije to nacin da opravdas ovakav neuspeh sa realno visokim budzetom. Ako me ubedis da Mega Vizura i Vojvodina imaju bolji tim i veci budzet onda ces me ubediti i da je Belosevic navlacio za Zvezdu...a zaboravljas da smo svi gledali u direktnom prenosu ovu utakmicu!

  • Lav

    16. maj 2013 | 10:27

    Ovom alkosu treba neko napuderisati one podocnjake. Gadi mi se smrad jedan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA