MARADONINA SRAMOTA: Napao putnika u avionu zbog pilula za mršavljenje (VIDEO)

Slavni fudbaler posle sletanja u Buenos Aires napravio incident sa novinarima i foto-reporterima na aerodromu, a jednog je čak šutnuo i gađao kamenjem

  • 0

Fudbalska legenda Dijego Armando Maradona pobesneo je na jednog putnika u avionu koji mu je, tokom leta iz Dubaia u Buenos Aires, ponudio pilule za mršavljenje.

Izvesni Nikolas Infantidis je tokom leta tražio od stjuarda da odnese buckastom Maradoni nekoliko dijetetskih saplemenata, koji bi mu pomogli da smrša.

Kada se let završio, Nikolas je video Maradonu na aerodromu i slikao se s njim, a zatim je u razgovoru sa novom devojkom Argentinca Rosiom Oliva (22), priznao da je on poslao pilule za mršavljenje "El Pibeu", na šta je Maradona pobesneo.

- Uhvatio me je za ruku i vikao "Jesi li ti normalan, šta je s tobom" - objasnio je Nikolas, i dodao:

- Potpuno je odlepio i osećao se miris alkohola u njegovom dahu. Ja sam se žalio avio-kompaniji da treba da imaju bolju kontrolu alkoholnih pića - rekao je Infantidis.

Obezbeđenje aerodroma je skočilo da ih rastavi, a posle nekoliko trenutaka Maradona je otišao sa devojkom prema gradu. Međutim, i tokom izlaska sa aerodroma najveća zvezda argentinskog fudbala nastavila je sa stvaranjem problema.

Pošto je on dobio dozvolu da direktno sa piste napusti aerodrom kako bi izbegao novinare, njegova devojka je morala da prođe kroz carinu. Maradona je ipak odlučio da ide sa njom, pa je naleteo na brojne novinare i pristalice Boke Juniors.

- Čitava gužva je iznervirala slavnog fudbalera jer se jedva probijao do kola, pa se posvađao sa nekoliko foto-reportera, a jednog je i šutnuo. Nakon toga je u toku vožnje rekao vozaču da stane kako bi kamenjem gađao paparace koji su ga pratili.

Portparol Maradone je izjavio za britanski "San" da slavni as ima neke probleme.

- Dijego ima neke lične probleme u ovom trenutku, a ja se nadam da će uskoro biti u stanju da ih reši na povoljan način - izjavio je predstavnik za štampu čuvenog Argentinca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA