Bojić suspendovao Zvezdu i Partizan!

- Upozoravamo klubove da međusobna vređanja, insinuacije, etiketiranje i napadi na sudije mogu manje nauditi onima kojima su upućeni, ali mnogo više ugledu košarke, urušavajući sistem i dovodeći u pitanje sportski završetak takmičenja - kaže Bojić

  • 1

Predrag Bojić, direktor takmičenja Agroživ Superlige Srbije, izdao je saopštenje u kom obaveštava javnost da se zbog neizvršavanja finansijskih obaveza suspenduju Partizan, Crvena zvezda, Metalac, Vojvodina i Sloboda. Njihovi mečevi 11. kola neće biti registrovani, a pomenuti klubovi do 21. imaju rok da ispune obaveze.

Ako se to ne desi, utakmice tog kola biće registrovane sa službenim rezultatom.

- Upozoravamo klubove da međusobna vređanja, insinuacije, etiketiranje i napadi na sudije mogu manje nauditi onima kojima su upućeni, ali mnogo više ugledu košarke, urušavajući sistem i dovodeći u pitanje sportski završetak takmičenja - kaže se dalje u saopštenju.

Bijić je apelovao da klubovi imaju poverenja u ljude koje su jednoglasno izabrali sudije, delegate, kontrolore, direktora lige, predsednika Sudijske komisije.

- Svojim ponašanjem izbegnite kazne koje će sigurno biti još rigoroznije. Jedino sportskim ponašanjem, uzajamnim poštovanjem, pridržavanjem propozicija i pravila igre, zajednički možemo dovesti ligu do kraja - poručio je Bojić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA