Boban Bajković: Gazićemo kao Mančester!

Siguran sam da nećemo "driblati" kad počnu takmičarski mečevi. Ni ja protivničke napadače, ni ekipa naše navijače - poručio Zvezdin golman

  • 0

Golman Crvene zvezde Boban Bajković je uveren da njegov tim na proleće očekuju lepši dani nego u prvom delu sezone. Zvezdin čuvar mreže nije zabrinut zbog slabih rezultata u pripremnom periodu i poručuje da će "crveno-beli" zablistati kada je to najpotrebnije.

- Lepše je kad se pobeđuje, to svakako, ali nije to najvažnije na pripremama. Zaista. Zar bismo mislili da ćemo na proleće pobediti Barselonu, da smo ovde sve utakmice pobedili. Ne bismo. Tako ni sada nećemo da padamo u negativnost i da kukamo. Pripreme i služe da se dobro trenira i da se ekipa uigrava.

Popularni Bajko je poznat po i po driblinzima protivničkih napadača, ali obećeva da u budućnosti neće seckati živce navijača sličnim egzibicijama.

- Siguran sam da nećemo "driblati" kad počne borba za bodove i Kup. Ni ja protivničke napadače, ni ekipa naše navijače. To obećavam. Ovaj tim će izginuti za Zvezdin dres na proleće jer brukanja je bilo dosta. Zato neka niko ne sudi na osnovu priprema, nema potrebe, stvarno. To bih rekao i da gazimo kao Mančester – kroz osmeh kaže Bajković.

Najviše izmena u januaru je pretrpela odbrambena linija Zvezde. U odnosu na prvi deo sezone, samo će Mikić i dalje biti član bedema pred Bajkovićem. Novajlije Maksimović i Mladenović, kao i povratnik Tošić moraju da se uigraju.

- Sve je u redu. Neće tu biti greške. Mi ćemo pozadi držati "nulu". Mislim da u proleće ulazimo brži, jači i spremniji. To je sigurno. Dobili smo kvalitetne mlade igrače i oni će sigurno pokazati to kroz takmičarske mečeve. Najvažnije je da svi budemo zdravi - poručio je Zvezdina golman.

(Telegraf / izvor: zvanični sajt)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA