TENISERI PRED DERBI: Nole priželjkuje pobedu Zvezde, Viktor ubeđen da Partizan "kida"!

"Crno-bele" podržavaju Viktor Troicki, Ana Ivanović, Bojana Jovanovski i Nenad Zimonjić, dok za klub sa "Marakane" navijaju Novak Đoković i Jelena Janković

  • 0

Groznica povodom 144. "večitog derbija" se oseća i u Rimu.

Srpski teniseri, koji su (bili) učesnici turnira u "večnom" gradu, dali su svoje prognoze za rezultat u subotu u Humskoj.

Među najboljim srpskim teniserima i teniserki ima više "grobara". Za "crno-bele" navijaju Viktor Troicki, Ana Ivanović, Bojana Jovanovski i Nenad Zimonjić, dok za klub sa "Marakane" navijaju Novak Đoković i Jelena Janković.

- Kidamo Zvezdu u derbiju! Siguran sam u našu pobedu. Iako nam je dovoljan i nerešen rezultat, Partizan će slaviti. Biće to šest godina tuge naših rivala - "prognozirao" je Troicki u pomalo ostrašćenom stilu.

Sa druge strane, Novak je bio znatno odmereniji u najavama meča.

- Zna se za koga navijam. Nadam se najboljem. To je sve što mogu da kažem - objasnio je umereniji, “zvezdaš“ Đoković.

- Navijam za Crvenu zvezdu. Uvek je tako bilo. Ali pošto sam sportista, samo bih poručila: neka pobedi bolji tim - poručila je Jelena Janković.

Ivanovićeva i Jovanovski su ipak otvoreno rekle da se nadaju pobedi Partizana.

- Volela bih da Partizan pobedi. Odrasla sam u tom klubu i cela moja porodica je uz "crno-bele". Neka trijumfuje moj tim u subotu.

- Navijam za Partizan, igrala sam tenis u tom klubu i nelogično je da se nadam bilo čemu drugom osim pobede "crno-belih". Jedina sam u mojoj porodici koja je uz ovaj klub, jer su svi ostali "zvezdaši" - rekla je kroz smeh Bojana Jovanovski.

(Telegraf.rs/ Izvor: "Večernje novosti")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA