Darko Kovačević nije više sportski direktor Olimpijakosa!

Navodno, vlasnik grčkog kluba zamerio je Srbinu na dovođenju Ljubomira Fejse, Aleksandra Kataija kao i Crnogorca Petra Grbića

  • 1

Darko Kovačević i fudbalski klub Olimpijakos sporazumno su raskinuli saradnju. Srbin više nije sportski direktor kluba iz Pireja posle tri godine, ali se u saopštenju ne preciziraju razlozi za rastanak.

To nije sprečilo grčke medije da objave nezvanične informacije da se vlasnik kluba Vangelis Marinakis i Kovačević odavno ne slažu.

- Zahvalio bih se predsedniku Marinakisu na poverenju koje mi je ukazao da radim u ovako velikom evropskom klubu. Zahvaljujem se i svim ljudima sa kojima sam sarađivao, koji su me od prvog dana dolaska u Olimpijakos prihvatili sa puno ljubavi. Verujem da će Olimpijakos i ubuduće da nastavi sa uspesima da ostvare sve snove - poručio je Kovačević.

Grk je navodno zamerio Kovačeviću na dovođenju srpskih igrača koji nisu opravdali očekivanja - Ljubomira Fejse, Aleksandra Kataija kao i Crnogorca Petra Grbića.

Njih trojica navodno su koštali nekadašnjeg centrafora Crvene zvezde, iako je Olimpijakos u prethodne tri godine osvojio tri titule nacionalnog šampiona i dva kupa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetlana

    17. maj 2013 | 12:01

    Vazno je da je Sinisa Fejsa bio dobar.Fejsa,Stevanovic,Radovanovic ne trebaju ni trenerima u klubu a koji su placeni ali Sinisa u njima vidi vrednost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA