MILIJAŠ: Možda Stojketu otkrijem slabu tačku!

Kapiten Crvene zvezde otkrio da njegovi saigrači jedva čekaju početak utakmice u Humskoj i da im ne manjka motivacije

  • 1

Iskusni kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš zadavao je dosta muka fudbalerima večitog rivala, a priželjkuje da 144. večiti derbi bude podjednako lep kao prošli.

Tada je Zvezda slavila sa 3:2 na svom stadionu posle preokreta, i iako Milijaš očekuje tvrdu utakmicu, nije uveren da će se pitanje pobednika odlučiti posle prekida ili jedne greške na terenu.

- Ovo je sigurno utakmica sezone, odlučujuća za titulu, iako nas čekaju još dva teška kola do kraja. Imamo priliku da preteknemo Partizan i svaki moj saigrač će dati sve od sebe. Atmosfera u svlačionici je odlična i željno očekujemo početak meča, koji je najlepši i najteži za igranje - rekao je Nenad Milijaš.

Na pitanje da li bi mogao da navede neku slabost nekadašnjeg saigrača Vladimira Stojkovića, sada golmana Partizana, Milijaš je odgovorio:

- Stojketa dobro poznajem, ali ne bih sada otkrivao njegove slabe tačke. Možda mu otkrijem sutra - uz smeh je rekao Milijaš, dodajući da mlada generacija "crveno-belih" zaslužuje da osvoji trofej.

(B. Mekić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA