Anži smenio trenera Krasnožana

  • 0

Anži iz Mahačkale otpustio je danas trenera Jurija Krasnožana koji je tu funkciju obavljao svega mesec dana.

- Obe strane su se dogovorile da ne saopštavaju razloge raskida saradnje - saopšteno je na zvaničnom sajtu kluba koji je u vlasništvu milijardera Sulejmana Kerimova.

Ipak, Krasnožan je otkrio da nije mogao da nastavi sa radom u klubu iz Mahačkale...

- Mogu samo da kažem da dalja saradnja nije bila moguća zbog razlika u mišljenju oko rukovođenja ekipom - indirektno je najavio Krasnožan da mu se neko mešao u posao.

Četrdesetosmogodišnji Krasnožan preuzeo je Anži krajem godine, a prethodni angažman imao je u Lokomotivi, gde je otpušten u prvom delu sezone, uprkos činjenici da je taj klub bio u vrhu tabele. Lokomotiva je tada saopštila da je Krasnožana otopustila "zbog nemarnosti prema poslu", posle kontroverznog poraza od Anžija.

Lokalni mediji su preneli da je favorit za novog trenera Anžija doskorašnji selektor Engleske Fabio Kapelo, koji je navodno prošlog vikenda bio u Moskvi na pregovorima. Ipak, Italijan je oštro demantovao ovu mogućnost, tako da ostaje da se vidi ko će preuzeti brigu o timu za koji igra Samuel Eto.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA