Klinac čija je slika sa pismenog obišla javnost gost na ''Marakani''!

Ukoliko Zvezda pobedi u derbiju mladi Dušan Savić je obećao da će trojku iz matematike popraviti na peticu

  • 2

Duhoviti dečak, čija je slika kontrolnog rada sa posvetom ''Natavnice radio sam ovaj kontrolni pod pritiskom zato što će derbi u subotu'', posetio je stadion Crvene zvezde zajedno sa bratom Milošem i majkom Zoricom.

Klinac, koji nosi ime legendarnog napadača Zvezde Dušana Savića, dobio je od Nenada Milijaša na poklon dres sa brojem 12.

- Obećao sam ukućanima da ću, ukoliko Zvezda dobije derbi, povraviti ocenu iz matematike na peticu. Ubeđen sam da će Milijaš da odluči - rekao je Dušan koji je, po rečima njegove majke, jako stidljiv dečko.

Na Dušanovu priču nadovezao se i njegov brat takođe veliki zvezdaš.

- Znao sam šta će uraditi jer mi je rekao na dan kontrolnog. Nije me iznenadio jer smo veliki zvezdaši - rekao je Miloš koji je naglasio da će cela Galenika navijati za Zvezdu.

(Telegraf.rs/fkcrvenazvezda)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duda

    17. maj 2013 | 23:57

    Mislim da je ovo promovisanje neradnika i loših đaka. Užas. Da je makar išao da trenira, pa nije stigao da nauči - OK, ali on sve četiri u vis i čeka subotu. Lenčuga.

  • vladimir flipovic

    18. maj 2013 | 12:20

    Zao mi je momak ali ti ces imati i dalje trojku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA