NESLANA ŠALA! Svinjska glava u ormariću fudbalera Stouka!

Mediji navode da je neslana šala razbesnela fudbalera iz Trinidada i Tobaga Kenvina Džonsa, koji je uzvratio tako što je razbio staklo na automobilu saigrača, Irca Glena Vilena

  • 0

Engleski premijerligaš Stouk siti pokrenuo je istragu zbog incidenta u trening kampu, gde je navodno u ormariću prvotimca Kenvina Džonsa pronađena svinjska glava.

Mediji navode da je neslana šala razbesnela fudbalera iz Trinidada i Tobaga, koji je uzvratio tako što je razbio staklo na automobilu saigrača, Irca Glena Vilena.

- Klub ozbiljno uzima izveštaje o incidentu u našem kampu. Biće sprovedena puna unutrašnja istraga i odgovorni za neprihvatljivo ponašanje biće sankcionisani u skladu sa disciplinskim pravilnikom kluba - saopštio je Stouk, bez konkretizovanja detalja.

Ranije danas igrač Stouka, Amerikanac Brek Šej, postavio je na Tviteru fotografiju na kojoj drži svinjsku glavu uz komentar "luda šala u svlačionici". Inicijator incidenta navodno je Irac Vilen.

U poslednjem kolu Premijer lige Stouk u nedelju igra na gostujućem terenu protiv Sautemptona.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA