RUŽIĆ I KOKEZA: Derbi se ne namešta! ĐURIĆ: Nisam prodao titulu!

Funkcioneri Partizana i Crvene zvezde poručuju navijačima da su budalaštine sve priče o nameštanju mečeva dva kluba

  • 8

Sati se odbrojavaju do početka "večitog derbija", pa se standardno više ističu tvrdnje o famoznom nameštanju utakmice između Partizana i Crvene zvezde. Kako su crno-beli počeli da tope svoju prednost od 11 bodobva, tako je rasla priča o "prodaji titule".

Funkcioneri oba kluba ocenjuju te priče kao budalaštine.

- Sad su se pojavile kafanske priče po kojima ja navodno prodao titulu kako ne bih imao problem sa vlastima. To su takve budalaštine, moguće je samo u Srbiji. Derbi je posebna priča, to je nemoguće namestiti - rekao je predsednik Partizana Dragan Đurić.

Povlačenje sa svih političkih i sportskih funkcija - na taj korak će se odlučiti potpredsednik crno-belih Branko Ružić ukoliko bi neko dokazao da je "večiti derbi" namešten.

- Pa dobro, takve priče se uvek mogu čuti pred važne utakmice. Međutim, to niko ne može naučno da dokaže. Evo, ako neko od ljudi koji plasiraju takve tvrdnje ima dokaza da je meč između Partizana i Crvene zvezde namešten, spremam se da se povučem s funkcije. Tu ne mislim samo na sportske, već i na političke funkcije - rekao je Ružić "Informeru".

Funkcioneru SPS-a se u snu ukazalo da će Partizan pobediti večitog rivala rezultatom 2:0.

- Ubeđen sam da Partizan osvaja titulu. Znam to. Takođe znam i da će pobediti 2:0. Sanjao sam i biće tako.

Ružića ne opterećuje ni to što je njegov koalicioni partner Aleksandar Vučić pritekao u pomoć klubu sa "Marakane".

- Sreća je da ni Aleksandar Vučić ni ja, niti bilo koji uspešan ili uticajan političar nećemo istrčati na teren i igrati utakmicu. Meč će se rešavati isključivo na terenu i odlučiće ga momci iz dva kluba.

I sa "Marakane" poručuju da nema govora o nameštanju najvažnijeg fudbalskog meča u Srbiji.

- Ko god priča da je utakmica nameštena, taj je zlonameran. Te priče spadaju u domen budalaština, a ja budalaštine ne volim da komentarišem. Važno je da sve prođe u sportskom duhu i da pobedi bolji, što je naravno Zvezda. Imam puno poverenje u stručni štab - rekao je jedan od potpredsednika Crvene zvezde, Slaviša Kokeza.

(Telegraf.rs/ Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludilo

    18. maj 2013 | 06:11

    Koga ovi lazu?!

  • Ralexic

    18. maj 2013 | 06:02

    Dobre su vam ove izjave ali tesko da nadjete toliko glupog navijaca Partizana da poveruje.Sve je sumljivo od onog cudnog derbija do danas.I sam Vermezovic je reko da prvenstvo nije gotovo?????? a prednost je bila 11 bodova.Covek je znao sta je postignuto dogovorom.Mnogi su autsajderi dosli do neplaniranih bodova protiv Partizana a mnogi su izgubili bodove protib Zvezde u 98 minuti ili penalima.

  • nikola

    18. maj 2013 | 09:32

    Ruzicu,nemoj samo ostavku!!!! Pa kako ce ovaj narod bez tebe?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA