SKANDAL U KUĆI FUDBALA: Pobili se funkcioneri vojvođanskih klubova!

Gensek novosdske Vojvodine Radislav Rabrenović optužio predsednika Hajduka iz Kule Zorana Osmajića da ga je fizički napao. Prvi čovek Kuljana oštro demantovao tvrdnje iz Novog Sada

  • 1
Kuća fudbala Foto: Milena Đorđević

Skandal u Kući fudbala Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi! Kako ''Sportski žurnal'' saznaje predsednik Hajduka iz Kule Zoran Osmajić fizički je nasrnuo na genseka novosadske Vojvodine Radislava Rabrenovića kojeg je, prema navodima člana uprave Novosađana, udario pesnicom u glavu.

- Po odlasku iz Kuće fudbala gde sam ima sastanak sa predsednikom Donjeg Srema Milenkom Đurđevićem, na parkingu ispred zgrade na mene je nasrnuo Osmajić koji me je, uz pretnje da će mi pobiti celo potomstvo, udario pesnicom u glavu. Ne znam šta je razlog tome, ali svedoci postoje te ću iskoristiti svoje pravo da se zaštitim - rekao je Rabrenović.

Vrlo brzo došli su i demanti od strane prvog čoveka Hajduka koji se iznenadio posle Rabrenovićeve objave o napadu.

- Sramotna laž! To je izjava van pameti. Videli smo se u prolazu samo. Rabrenović mi je dobacio ''Nisam ti zaboravio ono iz Kule''. Odgovorio sam mu, ali ga nisam udario. Zar moja ruka da dodirne takvog čoveka - rekao je Osmajić i dodao:

- Rabrenović samo narušava ugled Vojvodine. Čudi me zašto ga Butorović i dalje trpi u klubu.

(Telegraf.rs/Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA