Nožem izboden Predrag Danilović, oseća se dobro!

Danilović operisan s povredama glave, stomaka i ruke, lekari tvrde da je u stabilnom stanju. U Hitnoj pomoći kažu da je u najmanje dva navrata zadobio povrede. MUP tvrdi da navijači ne stoje iza napada

  • 11

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Predsednik Košarkaškog kluba Partizan i legenda srpske i jugoslovenske košarke Predrag Saša Danilović napadnut je noćas oko tri sata ujutru na Košutnjaku, saznaje Telegraf.

Do napada je došlo ispred restorana "Kafanica", a napadač je uspeo da pobegne. Danilović je u prvi mah, po dolasku policije, odbio Hitnu pomoć i svojim automobilom otišao u Urgentni centar.

Nije sarađivao s policijom, a ne želi da kaže ni ko ga je i pod kojim okolnostima povredio.

Lekari pokušavaju da spreče amputaciju prsta ruke proslavljenog košarkaša!

Kako pojedini mediji pišu, predsednik KK Partizan je dva puta nožem uboden, a do Urgentnog centra je došao sam jutros oko pet sati!

Prema saznanjima Telegrafa, on je odmah operisan i zadržan u Urgentnom centru s povredama glave, stomaka i ruke.

O celom slučaju lekari Urgentnog centra su odmah obavestili policiju, koja je došla i obavila razgovor s povređenim košarkašem. Direktor Urgentnog centra dr Zlatibor Lončar potvrdio je da je Danilović jutros s povredama stomaka, ruku i glave primljen u Urgentini centar i operisan.

- Danilović je operisan od strane hirurga i ortopeda i u stabilnom je stanju - rekao je dr Lončar.

HITNA POMOĆ: POVREDE STOMAKA ZADOBIO KASNIJE?

Novi momenat u celoj priči je, bar prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure, to da je Danilović najmanje u dva navrata zadobio povrede zbog kojih je hospitalizovan.

Naime, kako kaže Macura, Hitna pomoć je pritekla u pomoć Daniloviću oko 2,30 časova u ulici Kneza Višeslava, u restoranu "Kafanica", u blizini Više hidrometeorloške škole. Ona je navela da je Hitna pomoć primila poziv od MUP-a zbog povrede u tuči.

Kako je preneo dežurni lekar, predsednik KK Partizan je po dolasku Hitne pomoći na lice mesta imao posekotinu na glavi, ali ne i ubodne rane.

On, kako je rečeno u Hitnoj pomoći, nije želeo da bude odvežen u Urgentni centar, već se vratio u restoran.

- Meni nije potrebna Hitna pomoć - rekao je dežurnom lekaru Danilović, navodi Macura.

Portparolka Hitne pomoći navela je da je Danilović verovatno u kasnijim satima zadobio povrede trbuha i ruku, zbog kojih je kasnije prebačen u Urgentni centar.

MUP: POVREDE OPASNE PO ŽIVOT

Prema informacijama iz MUP-a, predsednik KK Partizan je "na do sada neutvrđeni način" zadobio povrede opasne po život, nakon svađe u jednom restoranu u Košutnjaku.

Danilović je uboden u stomak i presečena mu je tetiva palca desne ruke, posle svađe u restoranu "Kafanica", u Ulici Kneza Višeslava 62.

"Danilović je odbio saradnju sa policijom i sam se u toku noći javio u Urgentni centar i zatražio lekarsku pomoć, gde je konstatovan stepen telesnih povreda", rečeno je u MUP-u.

Kako se dalje kažu, incident se dogodio oko 2,20 časova:

"Danilović je, po našim saznanjima, prošao postupak reanimacije i zbrinut je u Urgentnom centru".

U zvaničnom saopštenju MUP-a navodi se da napad nema veza s navijačkim grupama.

"Ovaj incident nije ni u kakvoj vezi s večerašnjim odigravanjem 'derbija' u Beogradu ili s navijačkim grupama", navodi se u saopštenju.

I direktor policije Milorad Veljović potvrđuje da je Danilović zadobio teške telesne povrede opasne po život.

- Policija proverava kako je došlo do sukoba i šta je uzrok - saopštava Veljović.

Predraga Danilovića u toku dana posetio je i prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić, koji je rekao da Danilović izgleda dobro, da su ćaskali i da su se čak i šalili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDAS

    18. maj 2013 | 10:00

    Brzo nam se oporavi LEGENDO. Ovo ti piše navijač Zvezde. Ti si naš As koji mnogo dao i partizanu i reprezentaciji. Oporavi nam se pa da bodriš vaše u derbiju, al mi ipak da pobedimo.... SRECNO LEGENDO

  • Sead Bjelak

    18. maj 2013 | 08:32

    sise smrdljive

  • Mateja

    18. maj 2013 | 12:04

    Samo picke bodu nozem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA