Vlada Janković prelazi u Panatinaikos

Najbolji košarkaš grčkog Panioniosa, kluba u kojem je 28. aprila 1993. godine tragično nastadao njegov otac Boban, prelazi u PAO za 250.000 evra za sezonu

  • 1

Sin Bobana Jankovića, nekadašnjeg člana KK Crvena zvezda, Vladimir mogao bi da bude zvezda prelaznog rika u Grčkoj. Vlada je sada jedan od najboljih igrača Panioniosa, ali i šampionata, PAO je "zapeo" pa je već, kako prenose pojedini košarkaški portali, sve spremio za njegov dolazak u "zeleni" dres.

Naravno, vesti za sada 23-godišnji igrač demantuje rečima:

- Želeo bih kategorički da demantujem tvrdnje jednog sajta, koji je preneo da sam potpisao za Panatinaikos. Moje ambicije su trenutno vezane samo za Panionios i u ovom momentu razmišljam samo o tome kako da pomognem klubu da ostvari što bolji rezultat" - rekao je Janković.

Vlada (202 cm, 100 kg) bi, iako sezona još nije završena, trebalo da potpiše ugovor na tri godine. Ukoliko se to i dogodi on će po sezoni imati 250.000 evra. Podsetimo, njegov otac, koji je 2006. godine preminuo na Rodosu, je igrao za Panionios, a u duelu sa Panatinaikosom je 28. aprila 1993. godine napravio nepromišljen potez gde je posle udarca glavom o konstrukciju koša ostao paralizovan.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA