Partizan poželeo brz oporavak Daniloviću!

Povodom ranjavanja njihovog predsednika "crno-beli" istakli da je najvažnije da je Danilovićevo zdravlje stabilno i da se oporavlja

  • 0

Košarkaški klub Partizan oglasio se povodom incidenta u kojem je povređen Predrag Danilović, njihov predsednik. U prilično šturom saopštenju stoji:

"Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Predrag Danilović u ranim jutarnjim satima primljen je u Urgentni centar, sa povredama stomaka, glave i ruke. Operisan je i u stabilnom je stanju.

Danilović je zadobio povrede u jednom beogradskom restoranu, a policijska istraga je u toku. Najvažnije je da je zdravlje predsednika kluba stabilno i da se on oporavlja nakon operacije.

Košarkaši kluba iz Humske, stručni štab, uprava, zaposleni i navijači žele Saši Daniloviću brz oporavak."

Danilović je posečen u restoranu "Kafanica" od strane vlasnika koji mu je dosad bio blizak prijatelj.

Predsednik "crno-belih" zapamćen je kao jedan od najboljih košarkaša u istoriji najtrofejnijeg srpskog kluba. Osvojio je sa Partizanom Evroligu 1992. i bio proglašen za najboljeg igrača fajnal-fora, a te godine crno-beli osvojili su čak triplu krunu. Danilović je sa Partizanom učestvovao i u osvajanju Kupa Jugoslavije i Kupa Radivoja koraća 1989, dok je kasnije sa Bolonjom osvojio Evroligu 1998. i četiri titule šampiona Italije.

Igrao je dve sezone u NBA, nastupao je za Majami i Dalas.

Sa reprezentacijom Jugoslavije Danilović je četiri puta osvajao zlato na evropskim prvenstvima i ima srebrnu medalju sa Olimpijskih igara u Atlanti 1996.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA