SA PINTU: Posle povrede Mikića nisam mogao više da reskiram

- Teško mi je... Očekivali smo pobedu, ali smo znali da će biti teško. Nismo imali sreće - rekao je trener "crveno-belih"

  • 5

Golom Miloša Jojića iz sjajno izvedenog slobodnog udarca u 89. minutu Partizan je na bod od titule. Šeste uzastopne. Ovo nikako ne može da raduje navijače Zvezde, samim tim ni njihovog trenera Sa Pintua...

- Teško mi je... - rekao je Rikardo Sa Pintu, trener Crvene zvezde, odmah posle 144. derbija i dodao:

-  Očekivali smo pobedu, ali smo znali da će biti teško. Ipak, verovali smo. Imali smo dobar niz od osam pobeda. I sada smo imali prvi priliku da povedemo. Međutim, nismo imali sreće. Prvo se povredio Lazović. No, vratili smo se u meč. Imali su i oni svoje šanse. Eto... Posle povrede Mikića više nismo mogli da reskiramo, a bilo je vremena.

Portugalac je potom na konferenciji za medije ocenio je da su detalji odlučili utakmicu i naveo da je sudija Milorad Mažić morao da zaustavi igru pre faula nad Lazarom Markovićem koji je prethodio golu crno-belih.

- Teško nam je da ovako izgubimo nakon rada u poslednjih osam pobeda. Došli smo u situaciju da možemo do titule, a sada smo izgubili. Mislim da faul nad Markovićem nije postojao, pošto je u tom trenutku Maksimović bio na zemlji, sudija je morao da zaustavi igru - kazao je Sa Pinto.

On je podsetio da je ekipa imala i problema sa povredama igrača.

- U duelima dobrih ekipa detalji odlučuju, tako je bilo i večeras. Već sam govorio o tome. Imali smo povrede Lazovića i Mikića, morali smo da menjamo taktiku zbog toga. Naš napad je bio oslabljen bez Lazovića. U drugom poluvremenu Partizan je imao još nekoliko šansi. Možda je remi realniji rezultat. Ponosan sam na momke, zaslužili su drugačiji rezultat - naveo je on.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan

    18. maj 2013 | 22:04

    Bas niste imali srece, a tek sto niste imali i sansu!! Slucajan udarac Kasalice,od Zvezde za 90 min! Zvezda, katastrofa od igre. Ne bi da li gol 3 utakmice, ovakom igrom!!!

  • Veljko

    18. maj 2013 | 22:48

    ciganiiiii,cujete li bre...vi ste ......eeeee

  • DJURA

    18. maj 2013 | 23:19

    Krivo mi da puknem.......!!!!!!!!!Mislim da sledece sezone imate realne sanse da opet budete medju prvih pet ekipa!!!!!!!HA-HE-HI-HO-HU!!!!!PARTIZAN SAMPION!!!!DOMINIRAJ.....!!!!!!!!DELJI MRSU....!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA